Απασφάλισε ο Γουίλιαμ κατά του Χάρι: Δεν έχω άλλη κατανόηση

«Σε όλη μας τη ζωή καταλάβαινα τον αδερφό μου. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες»

Στενοχωρημένος και πικραμένος με την απόφαση του αδερφού του, Χάρι, να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά του καθήκοντα, εμφανίζεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των “Sunday Times”, ο Γουίλιαμ φέρεται να είπε σε φίλο του για την απόφαση του Χάρι: “Σε όλη μας τη ζωή έδειχνα κατανόηση στον αδερφό μου. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες. Είμαι στενοχωρημένος γι’ αυτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τους υποστηρίξω, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα είμαστε πάλι όλοι μαζί”.

Η πρώτη μεγάλη ρήξη στις σχέσεις των δύο αδερφών ήρθε όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου μένει μόνιμα ο αδερφός του και η οικογένεια του. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν εκείνη που ήθελε το ζευγάρι να μετακομίσει στο Ουίνδσορ.

“Αρχικά ο Χάρι ήταν εναντιωμένος σε αυτό. Το είδε ως την έναρξη ενός σχίσματος μεταξύ του ίδιου και του αδερφού του και ο Ουίλιαμ ήταν επίσης ανήσυχος”, είπε μία πηγή στους Sunday Times.

Πηγή:thetoc.gr

Διαβάστε επίσης
Close