Γι’ αυτό απολύθηκε η Τρυφίδου από τον ΣΚΑΪ: Το επίμαχο ακατάλληλο πλάνο στην εκπομπή του Λιάγκα που ξεχείλισε το ποτήρι

Τι προβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης

H Ελεάννα Τρυφίδου απομακρύνθηκε από τον ΣΚΑΪ και την αρχισυνταξία του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Η έμπειρη αρχισυντάκτρια χρεώθηκε το μεγάλο πρόστιμο που δέχτηκε ο σταθμό μετά τα αστεία που ακούστηκαν στην εκπομπή για την σεξουαλική επίθεση στην φοιτήτρια του ΑΠΘ, παρότι μέρος του προστίμου θα κρατιέται από τον μισθό του Γιώργου Λιάγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Γεωργιάδη, στο blog του στο znews.gr, δεν ήταν μόνο το πρόστιμο αλλά και μία σειρά άλλη γεγονότων που οδήγησαν στην απομάκρυνση της δημοσιογράφου.

Εκτός από τα παράπονων των τεχνικών και των μοντέρ του σταθμού για τη σκληρότητα της αρχισυντάκτριας, ο δημοσιογράφος αναφέρει στο blog του, ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή την Πέμπτη, στη στήλη της Ελένης Τσολάκη, και αφορούσε τον σκύλο της Ελένης Φουρέιρα.

Ο σταθμός είχε εκφράσει την επιθυμία του να μη ξαναδεί κανέναν αστείο  άσεμνου τύπου στην εκπομπή, έχοντας σε επιτήρηση τους συνεργάτες της εκπομπής, παρόλα αυτά στο επίμαχο ρεπορτάζ φαίνεται η Μαϊμού, ο σκύλος της Ελένης Φουρέιρα, με σεξουαλικές ορμές να ανεβαίνει στην πλάτη της τραγουδίστριας, με το στόρι να ανεβαίνει από την Φουρέιρα στο Instagram της και να προβάλλεται χιουμοριστικά το μεσημέρι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε επίσης
Close