Το υπέροχο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη σκανδιναβικής αισθητικής με ζεστές γωνιές! (εικόνες)

Πρόκειται για έναν συνδυασμό σύγχρονης αρχιτεκτονικής με ιδιαίτερες πινελιές από αντικείμενα που έχει φέρει μαζί του από τα ταξίδια του

«Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου, που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο” αλλά και το “στρατηγείο” μου.

Από εμένα τον Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα» αναφέρει η λεζάντα του βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Instagram.

Για την οπτικοποίηση του νέου του τραγουδιού «Διανυκτερεύω» έγιναν γυρίσματα και στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη στη Βούλα.


Λίγα πλάνα από το εσωτερικό του και φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μάς δείχνουν το μεγαλείο.

Η μελέτη και η υλοποίηση του έργου έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Zege Architects με επικεφαλής τον Τάσο Ζέππο, πάντα σε στενή συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη, όπως αναφέρει το περιοδικό Casaviva που κάποια χρόνια πριν είχε φωτογραφίσει τον χώρο.

Το υπέροχο σαλόνι

Μπεζ, σπασμένο λευκό, γκρι τα χρώματα που κυριαρχούν στους τοίχους. Με τους καναπέδες στο σαλόνι να συνθέτουν ένα κομψό σκηνικό. Μπλε και κίτρινο βελούδο κομπoζάρουν απόλυτα με τη λευκή τοξωτή πόρτα που οδηγεί στην αυλή. Σκανδιναβική αισθητική με ζεστές γωνιές.
Αγαπημένο σημείο του Γιώργου Μαζωνάκη η κουζίνα του σπιτιού. Μαγειρεύει πολύ συχνά και μάλιστα ποστάρει φωτογραφίες με ποδιά και δοκιμή.

Στην κουζίνα με τον Γιώργο

Πρόκειται για έναν συνδυασμό σύγχρονης αρχιτεκτονικής με ιδιαίτερες πινελιές από αντικείμενα που έχει φέρει μαζί του από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.

Πηγή:ladylike.gr

Διαβάστε επίσης
Close