Η σπάνια φωτογραφία της Aντας Λιβιτσάνου με τον σύζυγό της -Το κείμενό της για το 2020 άγγιξε όλους τους followers της (εικόνα)

Η Αντα Λιβιτσάνου έγραψε ένα κείμενο με 20 ευχές -στόχους που εστιάζουν στην ουσία, σε αυτό που πραγματικά αξίζει σε αυτή την ζωή.

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και «μάγισσα της ζαχαροπλαστικής» όπως η ίδια συστήνεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, Aντα Λιβιτσάνου, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα χρονιά, με ένα κείμενο που θα έλεγε κανείς ότι γράφτηκε από έναν άνθρωπο που έχει ζήσει πολλές ζωές και έμαθε ποια είναι τελικά τα συστατικά της ευτυχίας.

Η Αντα Λιβιτσάνου έγραψε ένα κείμενο με 20 ευχές -στόχους που εστιάζουν στην ουσία, σε αυτό που πραγματικά αξίζει σε αυτή την ζωή. Το κείμενο συνοδεύτηκε από μια τρυφερή φωτογραφία της Άντας με ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό για εκείνη: τον σύζυγό της, Στάθη Σπηλιωτόπουλο.

Το ζευγάρι, όλα αυτά τα χρόνια, έχει διατηρήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Έτσι, η φωτογραφία τους ήταν μια έκπληξη για τους followers της Άντας που τόνισαν στα σχόλιά τους πόσο εύστοχα ήταν τα όσα έγραψε στη λεζάντα της.

Το κείμενο της Άντας στο Instagram:

1) Yγεία. Μέχρι σκασμού, όμως! Τύπου superman.

2) Aνεμελιά. Την θυμάστε; Αν, ναι, εύχομαι τόση όση στα 80s. Αν την έχετε ξεχάσει, ξανασυστηθείτε.

3) Γενναιοδωρία. Να είστε larger than life.

4) Eυγένεια. Περισσότερο από πέρσι. Aλλωστε τίποτα πιο σέξι από έναν ευγενικό άνθρωπο, είτε άνδρας, είτε γυναίκα.

5) Αισιοδοξία. Μην αφήνετε καμία κοινωνική νόρμα να περιορίσει την σκέψη σας. Είμαστε παιδιά με πολλές δυνατότητες.

6) Κατανόηση. Του εαυτού μας αλλά και του άλλου δίπλα μας.

7) Χαμόγελα. Με βλέμμα στα μάτια . Ζεστά και αληθινά.

8) Ποιοτικός χρόνος. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε, κάντε το με την ψυχή σας.
9) Ευκαιρίες. Να δίνετε πολλές. Στον εαυτό σας και στους άλλους. Στον εαυτό σας γιατί τον αγαπάτε και στους άλλους γιατί χρειάζονται αγάπη.

10) Συμπόνια. Αν μπορούσα να κάνω κάποια στιγμή deal με τον Θεό (ή όπως τον ονομάζει ο καθένας μας) θα ήταν να προστατεύαμε την φύση και τα ζώα σαν τους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι οι συμπονετικοί άνθρωποι τα προστατεύουν με σθένος. Εχω την κρυφή φαντασίωση ότι θα το κάνουν όλοι κάποια μέρα.
11) Worth. Διεκδικούμε ό,τι μας αξίζει δουλεύοντας με αγάπη και πάθος προς το στόχο μας.

12) Συνεργασία. Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου. Αν θες να πας μακριά, πήγαινε με παρέα.

13) Όρια. Ακούγεται αρνητικό αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχουμε όρια, εκεί αρχίζουν τα αληθινά προβλήματα.

14) Διακοπές. Είναι αναγκαίες. Να τις βάζετε στο πρόγραμμα πάντα και σε κάθε ευκαιρία. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για οποιονδήποτε λόγο, διαβάστε ένα βιβλίο.

15) Κομψότητα. Παιδιά είμαστε στα σύγχρονα 20s και θέλω να δω καλαίσθητα ντυμένους ανθρώπους. Φτιάνει πια με το επιτηδευμένο σέξι. Σέξι ή είσαι ή δεν είσαι.

16) Παιχνίδι. Κάθε εβδομάδα με φίλους τουλάχιστον 1 φορά!

17) Υποστήριξη. Σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

18) Γαστρονομία. Τάισε το σώμα σου ό,τι του αξίζει. Είμαστε ό,τι τρώμε. Σκέψου το. Άκουσέ το.

19) Αυθορμητισμός. Για μένα είναι το πιο όμορφο συστατικό για τα πάντα. Η χαριτωμένη στιγμιαία τρέλα είναι το κρυφό συστατικό κάθε επιτυχημένης σχέσης.

20) Αγάπη. Στα σύγχρονα 20s φαντάζομαι, εκτός από την κομψότητα και την ευγένεια, την πιο σημαντική από όλες: την αγάπη. Γιατί χωρίς αυτή δεν είμαστε. Καλή μας χρονιά, λοιπόν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

1) Υγεία . Μέχρι σκασμου όμως . Τύπου superman 2) Ανεμελιά.Την θυμάστε ; Αν ναι εύχομαι τόση όση στα 80s. Αν την έχετε ξεχάσει ξανασυστηθειτε. 3) Γενεοδωρια. Να είστε larger than life. 4) Ευγενεια. Περισσότερο από πέρσι. Άλλωστε τίποτα πιο σέξι από έναν ευγενικό άνθρωπο είτε είναι άντρας είτε γυναίκα . 5) Αισιοδοξία.Μην αφήνετε καμμία κοινωνική νόρμα να περιορίσει την σκέψη σας.Είμαστε παιδιά με πολλες δυνατότητες. 6) Κατανόηση.Του εαυτού μας αλλά και του άλλου δίπλα μας. 7) Χαμόγελα.Με βλέμμα στα μάτια . Ζεστά και αληθινά 8) Ποιοτικός χρόνος.Με ότι και αν καταπιαστείτε κάντε το με την ψυχή σας. 9) Ευκαιρίες.Να δίνετε Πολλές.Στον εαυτό σας και στους άλλους.Στον εαυτό σας γιατι τον αγαπάτε και στους άλλους γιατί χρειάζονται αγάπη . 10) Συμπόνια.Αν μπορούσα να κάνω κάποια στιγμή deal με τον Θεό (η όπως τον ονομάζει ο καθένας μας) θα ήταν να προστατευαμε την φύση και τα ζώα σαν τους εαυτούς μας.Πιστευω ότι οι συμπονετικοί άνθρωποι τα προστατεύουν με σθένος . Έχω την κρυφή φαντασίωση ότι θα το κάνουν όλοι κάποια ημέρα . 11) Worth . Διεκδικούμε ότι μας αξίζει δουλεύοντας με αγάπη και πάθος προς τον στόχο μας. 12) Συνεργασία. Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου. Αν θες να μας μακριά, πήγαινε με παρέα! 13) Ορια.Ακούγεται αρνητικό αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχουμε όρια εκεί αρχίζουν τα αληθινά προβλήματα. 14) Διακοπές.Είναι αναγκαίες • να τις βάζετε στο πρόγραμμα πάντα και σε κάθε ευκαιρία . Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για οποιονδήποτε λόγο διαβάστε ένα βιβλίο. 15) Κομψότητα . Παιδιά είμαστε στα σύγχρονα 20s και θέλω να δω καλαίσθητα ντυμένους ανθρωπους . Φτάνει πια με το επιτηδευμένο σέξι . Σέξι η είσαι η δεν είσαι . 16) Παιχνίδι.Κάθε εβδομάδα με φίλους τουλάχιστον 1 φορά! 17) Υποστήριξη. Σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 18) Γαστρονομία.Τάισε το σώμα σου ότι του αξίζει.Είμαστε ότι τρώμε.Σκέψου το Άκουσε το. 19) Αυθορμητισμός. Για εμένα ειναι το πιο όμορφο συστατικό για τα πάντα .Η χαριτωμένη στιγμιαία τρέλα είναι το κρυφό συστατικά κάθε επιτυχημένης σχέσης. 20) Αγάπη. Στα σύγχρονα 20s φαντάζομαι εκτός από την κομψότητα και την ευγένεια ,την πιο σημαντική από όλες. Την αγάπη .Γιατί χωρίς αυτή δεν είμαστε. Καλή μας χρονιά λοιπόν @hayatekirino #2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ada Livitsanou 🦊 (@adalivitsanou) στις

Πηγή: bovary.gr

Διαβάστε επίσης
Close