Η τρυφερή εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την Κατερίνα Γερονικολού – Τι λατρεύει στη σύντροφο του;

Ποιο είναι το αγαπημένο του σημείο στο σώμα της καλλονής συντρόφου του;

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Αφού μίλησε για την αδυναμία που έχει στην κορούλα του, στο πρώτο After Dark της νέας χρονιάς, ο ηθοποιός δε δίστασε να απαντήσει σε ιδιαίτερες ερωτήσεις που αφορούν την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού.

Ποιο είναι το αγαπημένο του σημείο στο σώμα της καλλονής συντρόφου του; Τι λατρεύει, αλήθεια, στην Κατερίνα Γερονικολού και την τον εκνευρίζει;

«Το αγαπημένο μου σημείο… Νομίζω όλο το πρόσωπο της. Έχει μια τόσο θετική αύρα, θετική ενέργεια που δεν θα πω μόνο τα μάτια της. Είναι προφανές, έχει ματάρες η γυναίκα! Έχει μια γλύκα, κάτι που σε ηρεμεί», σημείωσε τρυφερά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού.

«Λατρεύω την ηρεμία της Κατερίνας, την οργάνωση της, τον τρόπο που μου φέρεται» παραδέχθηκε, επίσης, ο πρωταγωνιστής του σίριαλ “Έλα στη θέση μου” προσθέτοντας πως «αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως έχει μια απίστευτη πειθαρχία και οργάνωση που δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Θέλει τα πράγματα να είναι όπως τα έχει ιδανικά στο μυαλό της. Ο κόσμος, όμως, δεν είναι ιδανικά πλασμένος».

Πηγή:zappit.gr

Διαβάστε επίσης
Close