Η Ελένη Κοκκίδου σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Για την πραγματική ζωή της Ελένης Κοκκίδου γνωρίζουμε ελάχιστα

Την Ελενη Κοκκίδου την λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο της Βούλας στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Και όσο και αν γνωρίσαμε την τηλεοπτική Βούλα, για την πραγματική ζωή της Ελένης Κοκκίδου γνωρίζουμε ελάχιστα. Και αυτό γιατί, όπως η ίδια η Ελένη Κοκκίδου αποκαλύπτει, ήταν δική της συνειδητή επιλογή. Δική της επιλογή να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ναι, είναι επιλογή. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Βεβαίως, ενδιαφέρουν άλλες ζωές. Δε με ενδιέφερε ποτέ να μαθευτεί η προσωπική μου ζωή. Είναι η δική μου περιουσία και την κρατάω σφιχτά να μην τη χάσω», λέει η ηθοποιός.

Η Ελένη Κοκκίδου, πάντως, μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη και στο Secret των Παραπολιτικών, έκανε μια μικρή αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. «Παντρευτήκατε ποτέ;», την ρώτησε η δημοσιογράφος. «Οχι», απάντησε η Ελένη Κοκκίδου, κάνοντας στη συνέχεια την αποκάλυψη. «Ήμουν έτοιμη να παντρευτώ, αλλά κάτι προέκυψε και δεν παντρεύτηκα».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης
Close