Χωρίς Ηλιάνα Παπαγεωργίου το GNTM 3;

Εξέλιξη που σίγουρα κανείς δεν περίμενε...

Μπορεί το GNTM μόλις να ολοκληρώθηκε για τη φετινή χρονιά με την απρόσμενη εξέλιξη του τελικού και τις δύο νικήτριες που ανέδειξε, όμως οι ιθύνοντες του Star ήδη σχεδιάζουν τον επόμενο κύκλο του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας, καθώς έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις συμμετοχής για την επόμενη σεζόν.

Ο τρίτος κύκλος του GNTM πάντως δεν αποκλείεται να φέρει μαζί του και μια τεράστια αλλαγή, η οποία έχει να κάνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή “Ευτυχείτε” το κανάλι της Κηφισιάς δεν υπολογίζει την κριτή του show και μοντέλο και σκοπεύει να την απαλλάξει από τα καθήκοντά της όσο αναφορά το GNTM.

Αιτία που όπως υποστήριξε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έχει να κάνει με τις τεταμένες σχέσεις που επικρατούν μεταξύ Ηλιάνας και Βίκυς Καγιά, εξαιτίας του συμβολαίου που υπέγραψε η πρώτη με εταιρία που μέχρι πριν λίγο καιρό συνεργαζόταν η Καγιά.

Από το Star πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, ούτε έχει παρθεί κάποια θέση, αλλά αν τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχωρήσει από το GNTM θα μιλάμε σίγουρα για μια τηλεοπτική “βόμβα”.

Διαβάστε επίσης
Close