Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: “Όποτε τον ψάχνω υπάρχει κάποιος άνθρωπος που με απειλεί”

Η προσπάθεια της ηθοποιού να βρει τον Γιώργο Μαρίνο και τα εμπόδια που συναντάει.

Στο Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή του βρέθηκε σαν καλεσμένη η Άννα Φόνου. Εκεί, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο φίλο της και ηθοποιό, Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει χαθεί από το προσκήνιο και τους συναδέλφους του, με την Άννα Φόνσου να υποστηρίζει πως κάθε φορά που τον ψάχνει, υπάρχει κάποιος που την απειλεί και της λέει να μην ασχοληθεί άλλο μ’ αυτό το θέμα.

Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω… Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου… δεν ξέρω… Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια…

Μια κοπέλα που τον περιποιόταν, μου είπε ότι είναι καλά, Ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε.

Νόμιζα ότι θα ξαναβγεί στο επάγγελμα. Είχε κάνει την εγχείρηση, είχε πάρει τα πάνω του και μου έλεγε ότι θέλει να παίξει στο Εθνικό. Γι’ αυτό έμεινα έκπληκτη τώρα που χάθηκε, γιατί ήταν πολύ καλά και κούκλος”, κατέληξε η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε επίσης
Close