Λευτέρης Χαρίτος: Ο σκηνοθέτης των “Άγριων Μελισσών” μιλάει για την μοναδική ηθοποιό που δεν πέρασε από κάστινγκ και τη σκηνή που τον έκανε να κλάψει

Τι δήλωσε ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής αποκάλυψης της χρονιάς.

Μιλάμε αναμφίβολα για την επιτυχία της χρονιάς, αφού οι “Άγριες Μέλισσες” ήρθαν από του πουθενά και σάρωσαν τα πάντα στο διάβα τους. Βασικός υπεύθυνος για αυτό και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και το “Πρωινό” όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ήταν η μοναδική ηθοποιός που πήρε το ρόλο της χωρίς να περάσει από κάστινγκ, ενώ, επίσης, αναφέρθηκε και στη Θεοφανία Παπαθωμά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά είπε και σε ποια σκηνή έβαλε τα κλάματα.

Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ. Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι…

Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά. Την κυρία Δανδουλάκη την σκέφτηκα εγώ γιατί είναι… η Αννέτ.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μου ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Η Θεοφανία έκανε κάτι συγκλονιστικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες, έχτισε τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό.

Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου ήταν η σκηνή που όταν την είδα έκλαιγα για πολύ καιρό.

Στο πρώτο flashback με το μαστίγωμα του Θωμά Κυπραίου είχα σοκαριστεί. Είπα στη Μελίνα Τσαμπάνη: “Τι είναι αυτό; Θα μαστιγώσουμε τον Στάνκογλου;”

Διαβάστε επίσης
Close