Αυτές οι “Μέλισσες” παραείναι “Άγριες” για να πέσουν από την πρωτιά

Θριάμβευσαν για μια ακόμη φορά.

Τετάρτη βράδυ και η πρώτη επιλογή στα τηλεκοντρόλ έφερε τον ANT1 στην κορυφή της τηλεθέασης με την μεγάλη του επένδυση, που τελικά δικαίωσε κάθε προσδοκία, τις “Άγριες Μέλισσες”.

Η δραματική σειρά εποχής, έδειξε από την αρχή την ποιότητα και την διαφορετικότητά της, στοιχεία που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές, οι οποίοι είχαν καιρό να έρθουν αντιμέτωποι με ένα τέτοιο προϊόν.

Τι κι αν η ώρα που προβάλλεται είναι 11 το βράδυ; Όλοι περιμένουν αγωνιωδώς τις εξελίξεις και την Τετάρτης οι Άγριες Μέλισσες “τσίμπησαν” και πάλι τα νούμερα της τηλεθέασης σημειώνοντας 37,4% στο γενικό σύνολο και 36,2% στο δυναμικό κοινό, με ένα τέταρτο μάλιστα να φτάνουν το 44,1%.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο σε αυτήν την αναρρίχηση έπαιξε και η απουσία του GNTM, που αποτελεί δυνατό ανταγωνιστή για το δυναμικό, κυρίως, κοινό.

Τις καλές επιδόσεις του καναλιού του Αμαρουσίου διατήρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνοντας τη σκυτάλη και καταλαμβάνοντας 30,6% στο γενικό σύνολο και 29,9% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε επίσης
Close