Διπλασιάστηκε ο αριθμός αιτήσεων για το φετινό MasterChef

Ο... κακός χαμός για μια συμμετοχή στο παιχνίδι μαγειρικής.

Το αδιαχώρητο γίνεται με τις αιτήσεις συμμετοχής για το φετινό κύκλο του MasterChef. Όπως υποστηρίζει το “ΤV ‘Εθνος” ήδη αυτές έχουν ξεπεράσει τις 6.000 την ίδια στιγμή που πέρυσι ήταν ακριβώς στο μισό (3.000). Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό λοιπόν, όλο και περισσότεροι επίδοξοι σεφ κυνηγάνε το όνειρό τους να γίνουν γνωστοί στο χώρο της γαστρονομίας, μέσα από το διάσημο παιχνίδι μαγειρικής.

Όσο αναφορά το ίδιο το πρόγραμμα αναμένεται να βγει στον αέρα από το Star με το νέο έτος. Όπως έχει γίνει γνωστό θα υπάρξουν δύο οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, καθώς και ένα pre-casting που θα λάβει χώρα στην Κύπρο.

Οι κριτές του παιχνιδιού θα παραμείνουν οι ίδιοι, με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συνεχίζουν να κρίνουν τα πιάτα των παικτών και να υπόσχονται να μας χαρίσουν ακόμα περισσότερες αιτίες και αφορμές για να τους αγαπήσουμε.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε ακουστεί κάτι και για την ύπαρξη ακόμα ενός κριτή, κάτι που πάντως δεν φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Αντίθετα, θα δούμε πολλούς “λαμπερούς” καλεσμένους σεφ να κάνουν guest εμφανίσεις από το MasterChef, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαβάστε επίσης
Close