Η τηλεθέαση “κυνηγά” τις ‘Αγριες Μέλισσες

Το αντίδοτο του ανταγωνισμού στο τσίμπημα ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Οι δραματικές εξελίξεις της σειράς εποχής του ANT1 συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη επιλογή του τηλεκοντρόλ, με το κοινό να ανυπομονεί για κάθε του επεισόδιο από το πρώτο, κιόλας, ραντεβού.

Η απόλυτη φετινή μυθοπλαστική επιτυχία του Λευτέρη Χαρίτου δεν λέει να εγκαταλείψει την καρέκλα του νικητή και με πανοραμική θέα, για μια ακόμη εβδομάδα, φρόντισε να μοιράσει στα επεισόδια τις τέσσερις πρώτες θέσεις της κατάταξης, αναφορικά με τις προτιμήσεων των φίλων της μικρής οθόνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, την περασμένη εβδομάδα τα νούμερα ήταν θετικά και για το Voice, που μπορεί αυτήν τη σεζόν να γύρισε διαφοροποιημένο, παραμένει, ωστόσο, στις μεγάλες αδυναμίες των τηλεθεατών, με τα δύο επεισόδιά του να καταλαμβάνουν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Ακολούθησε το Κόκκινο Ποτάμι, η σειρά εποχής του OPEN, η οποία, επίσης, αποτελεί δυνατό πρώτο όνομα με σχήμα που ξεχωρίζει, ενώ στην όγδοη θέση τερμάτισε ένα επεισόδιο του GNTM.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η δεκάδα, οι 8 Λέξεις έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο νούμερο 9, αφήνοντας να κλείσουν οι πρώτες αράδες της λίστας με το ριάλιτι μοντέλων και πάλι.

Διαβάστε επίσης
Close