Νέα αθλητική εκπομπή στο πρόγραμμα του ALPHA 989

"Βουτιά" στην αθλητική ενημέρωση για το ραδιόφωνο του ALPHA.

Μια νέα αθλητική εκπομπή είναι έτοιμη να κάνει την πρεμιέρα της στο πρόγραμμα του ALPHA 989. Ο λόγος για το “Onsports FM”. H ιστοσελίδα Onsports.gr σε συνεργασία με το σταθμό θα βγάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα ένα αθλητικό μαγκαζίνο που υπόσχεται να ενημερώνει όσο πιο αναλυτικά γίνεται τους ακροατές για όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των σπορ.

Στην παρουσίαση θα είναι ο Νίκος Συρίγος και στην αρχισυνταξία ο Ηλίας Λαλιώτης.

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Η ομάδα του Onsports «πετάει» και ξεκινά ένα ξεχωριστό ταξίδι στα ερτζιανά και τον ALPHA 98.9.

Ραντεβού με όλους τους φιλάθλους στον «αέρα» του ALPHA 98.9 έχει από αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου η παρέα του Onsports.gr, που μετά τις οθόνες των αναγνωστών του, σκοπεύει να καθιερωθεί και στα ραδιόφωνά τους.

Ο Νίκος Συρίγος πίσω από το μικρόφωνο, ο Ηλίας Λαλιώτης στην αρχισυνταξία και την παραγωγή της εκπομπής και ολόκληρη η συντακτική ομάδα του Onsports.gr θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 στην εκπομπή OnsportsFM από τη συχνότητα του Alpha 98.9.

Ένα τρίωρο «ταξίδι» στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με ισχυρή άποψη, έγκυρο ρεπορτάζ, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και κάλυψη της αγωνιστικής δράσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η νέα αθλητική παρέα του ALPHA 98.9 είναι εδώ και… ανοίγει τα φτερά της!

Πάθος για ραδιόφωνο!

 

Διαβάστε επίσης
Close