Αποκτά ανταγωνιστές το Νetflix

Δεν παίζει μόνο του πλέον.

Την ύπαρξη ανταγωνιστών αντιμετωπίζει πλέον η δημοφιλής πλατφόρμα σειρών και ταινιών, Netflix. Όπως έγινε γνωστό μέσα στον επόμενο καιρό θα έρθουν στην Ελλάδα δύο αντιστοίχου περιεχομένου δίκτυα, το Disney+ και το Apple TV.

Το δεύτερο μάλιστα έχει ήδη αρχίσει να μεταδίδει το πρόγραμμά του, παρ’ όλα αυτά επειδή ακόμα δεν διαθέτει μεγάλο κατάλογο περιεχομένου, θα επεκταθεί σιγά-σιγά σε χώρες της Ευρώπης.

Όσο αναφορά το Disney+ η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ενημερώνει πως πάνω από 600 τίτλοι είναι διαθέσιμοι στην πλατφόρμα της, ενώ παράλληλα το κόστος για τη μηνιαία συνδρομή είναι γύρω στα 8 δολάρια, που πρακτικά σημαίνει λίγο πάνω από 7 ευρώ.

Μένει να δούμε αν η αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων ανθρώπων, το Netflix, χάσει τη θέση του από τους καινούργιους του ανταγωνιστές. Σε αυτή τη περίπτωση βέβαια, θα πρέπει να αντικατασταθεί και η φράση “Netflix and chill” που χρησιμοποιείται ευρέως για να δείξει την επίδραση που έχει η πλατφόρμα στη καθημερινή συνήθεια των ανθρώπων και τη ταύτιση της με το χαλάρωμα αυτών.

Μεταξύ μας όμως, η φράση “Disney+ and chill” δεν θα ταιριάζει σε κανέναν και το μόνο που θα καταφέρει είναι να χαλάσει τα hashtags μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Διαβάστε επίσης
Close