Τώρα και… τηλεοπτικό “Fight Club”

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, τώρα και με εικόνα.

Το επόμενο βήμα στην πορεία της έρχεται να κάνει η ραδιοφωνική εκπομπή, “Fight Club”. Η αγαπημένη συνήθεια χιλιάδων ακροατών, από εδώ και στο εξής θα έχει και live εικόνα.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που έχει αρχίσει εδώ και καιρό να γίνεται, δηλαδή ραδιοφωνικές εκπομπές να βγαίνουν κάποιες ημέρες στην εβδομάδα και μέσα από ζωντανή εικόνα. Είτε μιλάμε μέσα από ένα κανάλι στο Youtube είτε μέσα από τα social media.

Η επιτυχημένη αυτή εκπομπή δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, αφού εκτός από τη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 94,6 όπου την ακούμε καθημερινά 10-12 το βράδυ, από εδώ και στο εξής οι φανατικοί ακροατές της εκπομπής, κάθε Τρίτη βράδυ στις 20:00 και μέσω του καναλιού της εκπομπής στο Youtube, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν με εικόνα τους Κώστα Βαϊμάκη και Γιάννη Τσαούση να σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα τεκταινόμενα στην επικαιρότητα.

H πρεμιέρα αυτού του νέου εγχειρήματος θα γίνει απόψε το βράδυ στις 20:00, ανήμερα της επετείου από την πρώτη εκπομπή του “Fight Club” που βγήκε στον αέρα, σαν σήμερα το 2001, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ τότε.

Ο καλύτερος δυνατός τρόπος λοιπόν, για να γιορτάσει 18α γενέθλιά της και την… ενηλικίωση της η εκπομπή.

 

 

Διαβάστε επίσης
Close