Αυτός είναι ο νέος σταθμός της 24 Media

Νέα συνήθεια στα ερτζιανά.

Και εγένετο Legend 88,6. Αυτό είναι το όνομα του νέου ραδιοφωνικού σταθμού που φέρνει η 24 Media και υπόσχεται να μπει για τα καλά στις καθημερινές συνήθειες των απανταχού ροκάδων. Και λέμε ροκάδων γιατί ο Legend, θα παίζει κατά βάση ροκ τραγούδια, του παρελθόντος και όχι μόνο, ενώ στις προθέσεις του σταθμού είναι να παίζει και ένα ελληνικό ροκ τραγούδι ανά μία ώρα.

Ο Legend έχει ξεκινήσει ήδη να εκπέμπει από σήμερα το πρωί και ήρθε να πάρει τη θέση του news 247, ο οποίος είχε σταματήσει να εκπέμπει εδώ και 2,5 μήνες περίπου, εξαιτίας των μικρών νούμερων ακροαματικότητας που έκανε. Η συχνότητα όλο αυτό το καιρό που δεν υπήρχε πρόγραμμα έπαιζε μόνο μουσική, χωρίς να υπάρχει κάποια ονομασία.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του σταθμού, αλλά και τα άτομα που θα τον απαρτίζουν. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη λειτουργούν τα social media του Legend σε Facebook και Instagram, καθώς και το site του legend88.gr.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της 24 Μedia:

 

Η 24MEDIA ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου ραδιοφωνικού σταθμού με ροκ αισθητική στη συχνότητα των 88,6 fm. Ο νέος σταθμός ονομάζεται LEGEND και απευθύνεται στο κοινό που αγαπά και ζει με τη ροκ μουσική.

Οι θρύλοι του χθες, οι επιτυχίες του σήμερα και οι μουσικές του αύριο σε ένα αληθινό ραδιόφωνο πόλης, με σύγχρονη και δυναμική φυσιογνωμία που ενσωματώνει τα ποιοτικά, premium χαρακτηριστικά των brands της 24MEDIA.

 

 

 

Διαβάστε επίσης
Close